Geplaatst op Geef een reactie

Mini pompoenen, Maileg kleine zus muis als pompoenmeisje, speelideetjes en printable!

Welkom bij het pompoen seizoen! De herfst is begonnen en brengt elke keer weer een vloed aan energie en ideeën, bij mij wel in ieder geval!

Wanneer de herfst dan in zicht is kriebelt het maken van mini pompoenen voor je muisjes in het poppenhuis gelijk alweer! En zo leuk dat velen met jullie de pompoensetjes en dit jaar ook de pompoenoutfit voor Maileg kleine zus Muis waarderen! Alle bestelde setjes zijn ondertussen naar iedereen verzonden en zoals beloofd hier nog een blog over de verschillende speelmogelijkheden.

Veel foto’s en veel van de items zijn verkrijgbaar in de shop. Kun je iets niet vinden of heb je vragen waar ik iets vandaan heb of hoe ik iets heb gemaakt stuur me dan gerust een mailtje, ook als je wilt weten waar ik de rotan paddenstoel of de metalen tuk tuk vandaan heb :). Helemaal onderaan kun je de link vinden naar het printable met de teksten van het wegwijsbordje en de versiering van de doosjes.

Kleine zus Muis verkoopt niet alleen pompoenen, maar elke zaterdag heeft ze een kleine markt en verkoopt ze ook pompoensoep, pompoentaart en pompoenthee.

De bak van de tuk tuk zit vol met pompoenen! Je kunt van klei ook zelf ook een hele stapel pompoenen maken. Als je het samen doet heb je er weer een leuke knutselactiviteit bij.

De mini pompoenen had ik deze keer verpakt in een klein doosje. Het doosje kan gebruikt worden om mee te spelen. Hier gaan de gekochte pompoenen in voor de klant of ze kunnen worden gebruikt voor de opslag van de pompoenen als ze van het land gehaald zijn.

Zo leuk, de fietsmandjes kunnen precies aan het raam van de paddenstoel hangen. Hier kun je de pompoentjes in doen.

Het pompoenpakje voor Maileg kleine zus Muis heb ik verpakt in een klein kleedje. Dit kleedje kan gebruikt worden om de pompoenen in te verpakken, om te picknicken of als tafelkleedje wanneer de pompoensoep op tafel komt 🙂 Het wegwijsbord is verkrijgbaar in de shop. Bij alle bestellingen heb ik een setje met geprinte teksten gedaan, zodat je deze uit kunt knippen en op het wegwijsbord kunt plakken.

Klik hier om naar het printable met de teksten van het wegwijsbordje en de versiering van de doosjes te gaan.

Heb je nog meer leuke ideeën of heb je ideetjes gebruikt? Laat het me weten, vind ik hartstikke leuk!

-xxx- Carolien

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *